Despre Alimente Comune Care Pot Provoca Inflamatii Si Dureri Articulare

Există sute de posibili factori care contribuie la inflamatie si dureri articulare. În mod normal, oamenii tind să se concentreze în primul rând pe varsta, exercitiile fizice intense sau aspecte legate de munca ca fiind cauza. Dar rezultatele clinice au arătat că există la fel de multe tipuri diferite de alimente care pot provoca dureri articulare. Dureri articulare face să trăiesc foarte greu. Oricine care suferă de ea știe că este aproape imposibil pentru cineva să-și facă treburile de zi cu zi confortabil.

Cronic articulatii inflamate lipsa de stabilitate, de rezistență și de mișcare ceea ce duce la slăbiciune și de invaliditate. Prin urmare, determinarea și eliminarea cu succes alimentele care produc dureri articulare poate ajuta la prevenirea acestui tulburător boală. De asemenea, este important să se înțeleagă, nu toată lumea este corpul va avea aceeași reacție la anumite lucruri. Cea mai mare îngrijorare astăzi despre sănătate, în general, este procesate și produse zaharoase. Multe dintre aceste alimente sunt pline de conservanți, glicemic ridicat de amidon, care poate adăuga la inflamatii si dureri articulare.

Zaharuri și Îndulcitori Artificiali

Printre alimentele care provoaca inflamatii si dureri articulare sunt zaharuri și îndulcitori artificiali, precum si carbohidrati rafinati. Cantități mari de zahăr în dieta ta va duce la o cantitate mai mare de produși finali de glicozilare avansată (AGEs.) O epocă este o toxina care de multe ori apare atunci când mâncarea devine la gratar, incalzite, pasteurizat, sau prajit. Când Vârstele concentrație în organism depășește un nivel ridicat, atunci acest lucru va rupe în jos anumite proteine. Organismul în cele din urmă reacționează la acest lucru prin încercarea de a rupe în jos Vârstele, folosind citokine inflamatorii mesageri, ce apoi duce la dureri articulare. Evitarea zahăr este o sarcină dificilă, deoarece este în cele mai multe alimente procesate care noi nu știm. Cu toate acestea, pentru a evita cele știm despre conțin zahăr cât mai mult posibil; orice pic vă va ajuta pentru a reduce durerea cauzată de zahăr.

Carne

Carne roșie, în special, este unul dintre alimentele care pot provoca dureri articulare. De asemenea, este important să ne întrebăm: Care carne? Nu toate tipuri de carne rosie sunt egale; există unele beneficii de sănătate. Diferența rezidă în consumul de carne de la animale hrănite cu antibiotice, dieta de porumb și/sau hormoni. În schimb, uită-te în organic ridicat alternative. De asemenea, este recomandabil să nu se includă în alimentele pe care le mananci carne de organe precum rinichi, creier, inima, ficat, limba și testicule. Aceste alimente sunt bogate în purine și poate duce la niveluri foarte ridicate de acid uric în organism. Alte non-tradiționale de carne, cum ar fi carne tocată-carne, bulion, bulion si extracte din carne, de asemenea, contin un nivel ridicat de purine și mai bine să fie evitate.

Lactate

Unele lactate este foarte bogat în nenatural hormoni și lipsită de bun enzime digestive. Când vine vorba de dureri articulare, de multe steroizi și anticorpi dat la vaci deveni pe trăgaci. Ar trebui să evite orice alimente ambalate care conțin lapte. Prea mult acid lactic în margarina, Zer, brânză, doar pentru a menționa câteva, nu este bun pentru sănătate în comun ca toxinele pe care le cari pot construi în organism, creând în partea probleme comune.

Băuturi Răcoritoare

Băuturi răcoritoare și sucuri sunt bogate în zaharuri și îndulcitori artificiali. Organismul nu poate digera corect aceste îndulcitorii artificiali. Cu timpul, ele se acumuleaza si devin toxice, ceea ce le face una dintre cele notorii alimente care provoacă dureri articulare. Noi studii arată că bea prea mult suc crește osteoartrita, mai ales la bărbați. De asemenea, este cunoscut faptul că substanțele chimice în băuturi răcoritoare leach calciu, un nutrient care este foarte important pentru comună de sănătate a organismului.

Legume

Noptii legume precum rosii, ardei gras, ardei iute, boia de ardei, cartofi, ou-plante și ingrediente de unele sosuri calde sunt printre alimentele care produc dureri articulare. Acest lucru se datorează faptului că aceste legume contin un alcaloid cunoscut sub numele de Solanina, care are potențialul de a construi calciu în țesuturile corpului, astfel, cauzând dureri artritice și rigiditate articulară. Deși, este important să înțelegem, aceleași legume în diferite circumstanțe sunt foarte sanatoase. De asemenea, ar trebui să fie înțeleasă, care la unele persoane poate avea efectul opus, prin urmare, este important pentru a asculta corpul tau. Corpul tau va decide ce e mai bine pentru ea.

Inflamatia este o parte din sistemul imunitar al organismului răspunsul de care avem nevoie pentru vindecare. Când scapă de sub control, se poate deteriora organismul ca în dureri articulare și artrită. http://dietaechipei.info/

Totul depinde de alimentele pe care alegem să mănânce sau să nu mănânce. Acest lucru face diferența pentru sănătatea noastră, în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *