Adevărul Despre ziua de Azi e Moft Diete

Ce Dieta ai de gând să încerci acest an? Clientii sunt mereu cerându-mi sfaturi cu privire la dieta lor. Dar mai mult decât orice, am intrebat despre dieta populare programe care sunt acolo. Funcționează de fapt? Sunt de fapt sănătos pentru tine? Puteți pierde în greutate, dacă le faci? În acest articol voi arăta avantajele și dezavantajele dintre cele patru cele mai populare diete moft.

Dieta Atkins

Probabil mai mult decât oricare alta, Dieta Atkins a avut loc o poziție de controverse. Adică, cine ar urma o dieta pierdere în greutate, care ți-a spus să mănânce gras și se taie carbohidrati. Ei bine, o mulțime de oameni! Deci, să ne uităm la ea mai îndeaproape.

Pro – dieta s-a dovedit că oamenii care urmează a face, de fapt, pierde în greutate și de a îmbunătăți lor de sânge profilul lipidic(HDL colesterol LDL și trigliceride). Și dacă vă place să mănânce carne și produse lactate și grăsimi în cantități mari aceasta este cu siguranță dieta ceruri pentru voi. Cu toate acestea, sunteți redirecționați de la consumul de carbohidrati, care este dificil pentru mulți oameni. Asta înseamnă că, paste, orez, cartofi, pâine și cereale integrale și fructe, chiar sunt în afara limitelor. Totuși, dieta susține că o dată cu succes a curata aceste din sistem, prin nimic, dar mananca proteine și grăsimi, pofta lor dispar.

Contra – Deoarece aceasta dieta se bazeaza pe un no-carb regim, acesta începe să își piardă tracțiune și beneficii atunci când chiar „low-carb” elemente sunt consumate. Atkins, în esență, elimină un întreg macronutrienți toate împreună. În termeni de non-greutate, probleme de sanatate, aceasta dieta are loc o mulțime de stres asupra organismului, forțându-l într-o stare de relativă cetoza, sau „eu sunt bolnav” de stat. Acest lucru creează marcat pierderea de energie, oboseală și lipsa de energie disponibila pentru exercitiu. Dacă ai de gând să rămâi activ și de a exercita în mod regulat, corpul tau are nevoie de unele glucide din alimente sănătoase surse.

Concluzie – te Face bolnav de a pierde in greutate nu pare la fel de important ca a fi robust și sănătos, cu unitate și de energie pentru toate formele de viață are de oferit. Pe scurt, Atkins este un mod nesănătos de a pierde in greutate.

Dieta South Beach

Ca Atkins, South Beach este o dieta low-carb, dar cumva a reușit să fie structurat într-un mod care nu aduce controverse.

Pro – Cel mai mare pro de la aceasta dieta este faptul că nu aduce cu pierderea in greutate alt aspect pozitiv rezultate de sănătate, inclusiv reducerea trigliceridelor, glicemiei și a tensiunii arteriale în timp ce creșterea colesterolului bun HDL. Dieta oferă un formular simplu de urmat, deoarece nu are nevoie de oameni pentru a urmări aportul caloric cu prea multe detalii. Este convenabil locuri alimente în liste diferite de a alege de la. Acesta oferă, de asemenea, un sistem de niveluri proiectate pentru a lucra din nou în mai multe dintre alimentele pe care le-ar dori să mănânce. Făcând, astfel, o abordare mai sensibilă, dar cu o certă stare de șoc factor pentru a da startul inițial.

Contra – Cea mai mare plângere la cei care tin dieta este dificultatea de prima fază de Plaja de Sud din cauza strâns restricții alimentare. În fapt, ele sunt atât de restrictive încât chiar și autorul nu recomanda oamenilor să rămână acolo mai mult de câteva săptămâni. Acest lucru face și mai dificilă pentru adepții săi la trecerea în cea de-a doua faza a dietei în cazul în care acestea sunt permise pentru a încet re-introduce carbohidrati. Nu sunt adevărate linii directoare pentru cantitățile care sunt permise în această fază și cei mai mulți adepți raport că nevoia de a carb sarcina devine extrem de copleșitoare.

Concluzie – Pentru cea mai mare parte acest lucru nu este un teribil dieta. Acesta începe cu un no-carb, scăzut de grăsimi saturate faza apoi încet te aduce înapoi într-un mod mai echilibrat consumul de abordare. Cu toate acestea, dieta este un pic „datat” în care se pune accentul pe indicele glicemic al alimentelor. Acest lucru provoacă dieta să vă recomandăm câteva alimente care au o mare sarcină glicemic, ca acest concept nu a fost înțeles până după cartea a fost scrisă.

Dieta Zone

Dieta nu este o dieta saraca in carbohidrati, dar rezultă o diagramă de macronutrienti: 30% din calorii provenite din proteine, 30% grasimi si 40% din carbohidrati. Și este strict echilibru a acestei ecuații care conduce la succesul sau eșecul pe plan.

Pro – Potrivit Dr. Sears, fondator al Zonei, dacă sunteți în măsură să mențină o 30/30/40 echilibru de proteine/grasimi/carbohidrati atunci va cu succes a menține constant nivelul de zahăr din sânge. Atunci când producția de insulină este la niveluri corecte corpul tau este capabil de a arde eficient de grăsime. Cea mai bună parte a acestei diete este că susținătorii săi susțin că au ridicat de energie și vigilență mentală și mulți sportivi mă abonez la ea pentru acest motiv. Ce e mai mult, cu stabil de zahăr din sânge vine o scădere poftele de carbohidrati simple și zahăr laden alimente, astfel încât greutatea este mai ușor să păstrați off.

Contra – trebuie să urmeze o strictă orientare de partea de control, chiar și atunci când e foame în stadiile inițiale. De asemenea, oamenii spun că regulile sunt dificil de urmărit și structura necesită destul de un pic de timp pentru a planifica mesele și stick cu restricțiile sale. Dacă nu pre-planul de mese sau o porțiune a ei în avans, este extrem de dificil să rămână în cadrul orientărilor.

Concluzie – este adevărat că sportivii spun dieta le dă mai multă energie. Încă multe sporturi nutriționiști și formatori spun acum sportivii lor sunt pe sfarsite timpul practicii și jocuri după lungi crize de Zona de dieta. Aceasta, susțin ei, este din cauza lipsei de complexe consumul de carbohidrați. Totuși, acest lucru este încă pot fi evitate în Zonă standarde.

Scăzut De Grăsime Dieta

Pro – Consumul scăzut de grăsime poate fi o modalitate eficientă de a elimina substanțele nocive din dieta ta, inclusiv grăsimi, uleiuri hidrogenate și cantități excesive de grăsimi animale. Acestea, după cum știm, au fost legate de mai multe probleme grave de sanatate, inclusiv boli de inima si diverse tipuri de cancer.

Contra – Consumul scăzut de grăsime substanțial scade aportul de o întreagă macronutrienți, care este critică pentru sănătatea ta generală. Așa cum am arătat în alte articole, nu sunt beneficii clare din alimentatie grasimile, inclusiv infama grăsimi saturate. Mananca dreptul de grăsimi sprijină sănătatea inimii și un metabolism sănătos, și, prin urmare, este un instrument esențial pentru managementul de greutate.

Concluzie – corpul Tau are nevoie de un echilibru, în concordanță aportul de grăsimi pentru a dispune în mod corespunzător de grasime, deci ce ar restricționa drastic grăsime dacă încerci să-l ardă? „Scăzut de grăsimi” a devenit sinonim cu „ridicat de zahăr”, în cele mai multe alimente, deci, a manca o dieta scăzut de grăsime pur și simplu nu este un eficient instrument de pierdere în greutate.

Linia De Jos

Toate aceste diete aduce atât pozitive cât și aspecte negative la masa. Deci, ce este cea mai bună abordare? Cel mai bun sfat pot da este să nu urmeze orice dieta. Mai degrabă, trebuie să te educi în argumente pro și contra de toate aspectele legate de nutriție și să se concentreze pe consumul de curat, de calitate calorii.

Când totul este spus și făcut, o dietă sănătoasă trebuie să conțină o combinație echilibrată de proteine, carbohidrati complecsi, fibre, fructe, legume și multă apă. Acest lucru va asigura că mănânci pentru a sprijini ORICARE dintre obiectivele de fitness și wellness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *